Економіка

Лісгоспи Житомирської області похвалилися середньою зарплатою у 4600 гривень

30 October 2015, 13:10

Заробітна плата працівників лісгоспів Житомирської області у порівнянні з відповідним періодом минулого року збільшилася майже на третину.

Про це повідомляє прес-служба Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства.

«Майже на третину збільшилася в порівнянні з відповідним періодом минулого року заробітна плата працівників лісгоспів і на сьогодні вона складає 4616 гривень. Найбільшу зарплатню отримують в Новоград-Волинському, Малинському, Попільнянському та Житомирському лісгоспах», - йдеться у повідомленні.

У прес-службі УЛМГ повідомляють також про збільшення на 325 осіб чисельності штатних працівників всіх підприємств, відзначаючи, що переважну більшість робочих місць створено в деревопереробній галузі.

«Поглибленню переробки деревини та збільшенню її обсягів лісгоспи в цьому році приділяють максимум уваги, адже після набрання чинності закону про мораторій на експорт деревини в круглому вигляді, підприємства мають бути готові до її переробки власними силами. Житомирський лісгосп, до прикладу, з початку року в модернізацію та переоснащення виробництва спрямував близько 10 мільйонів гривень власних коштів. Закуплено та вже запущено в роботу нову сучасну лінію з випуску заготовок для європіддонів, стрічкопильну раму та торцювальний верстат, сушильну камеру, котельню, яка працює на відходах», - інформує прес-служба.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирській області офіційно найвищою є зарплатня в галузі фінансової та страхової діяльності – 5885 грн, найнижчою – у сфері мистецтва, спорту, розваг та відпочинку – 2475 грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі