Події

У Бердичеві на ринку невідомі за допомогою електрошокера викрали водія з автівкою

2 November 2015, 14:45

2 листопада близько 9.30 до Бердичівського міськвідділу міліції звернувся житель райцентру із повідомленням про відкрите викрадення його особистих речей. За словами заявника, його речі залишилися в автомобілі, яким разом з водієм заволоділа група невідомих осіб.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба УМВС України в Житомирській області.

«Чоловік повідомив, що близько 4.30 2 листопада у районі центрального ринку Бердичева домовився з водієм одного з транспортних засобів про поїздку до Києва. Він поклав сумку і ноутбук у салон автівки, а сам залишився назовні. У цей момент до мікроавтобусу підійшли декілька чоловіків у камуфляжі і знерухомили водія предметом, схожим на електрошокер. Один з невідомих сів за кермо, інші – у салон, куди затягли і водія автівки. Потім машина поїхала у невідомому напрямку», – йдеться у повідомленні.

Як повідомив начальник Бердичівського МВ УМВС Роман Зайцев, розпочато кримінальне провадження. Усі обставини повідомлення нині перевіряються, вживаються заходи для встановлення місце знаходження водія транспортного засобу.

Як повідомляв Житомир.info, 30 жовтня близько 9-ї год. ранку на Олевському кооперативному ринку було пограбовано і викрадено місцевого підприємця.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі