Події

Розшукувана бабуся з Житомирського району, тіло якої знайшли в лісосмузі, померла від переохолодження

5 November 2015, 16:52

У Житомирському районі від переохолодження померла жінка 1931 р. н.

Про це повідомляє управління цивільного захисту населення Житомирської облдержадміністрації.

У Житомирської районній держадміністрації Житомир.info поінформували, що загиблу знайшли в лісосмузі біля села Пряжів, і що це саме та пенсіонерка, яку два тижні розшукували родичі.

Сільський голова села Сінгури Житомирського району Юрій Прокопець (с. Пряжів перебуває у підпорядкуванні Сінгурівської сільської ради) розповів Житомир.info, що 84-річна бабця проживала у центрі Пряжева разом зі своєю сестрою. У неї були проблеми зі здоров’ям. У жовтні старенька пішла з дому і зникла.

«Сестра кинулася її шукати, підключилася сільрада, розвісили оголошення. Я особисто обдзвонив голів сусідніх сіл, зателефонував головному лікареві ФАПу. До пошуків підключилися житомирські волонтери з собакою. Опитували можливих свідків, водіїв маршруток №127. Хтось із них розповів, що бабуся, схожа на цю, сідала в маршрутку, проїхала зупинку, і її висадили. Шукали в лісі. Потім начебто знайшли якусь її річ, здається, галошу. Бабушку знайшли у посадці біля Пряжевого 1 листопада, а поховали 3 листопада. Причиною її смерті вказане загальне переохолодження тіла», - розповів Юрій Прокопець.

Управління цивільного захисту населення Житомирської облдержадміністрації повідомляє також про аналогічний випадок, який стався ще 23 жовтня цього року – від переохолодження помер 64-річний житель Андрушівського району. 

За інформацією головного спеціаліста управління цивільного захисту населення Житомирської ОДА Миколи Мінчука, у 2014 році від переохолодження організму в області загинули троє людей, ще 39 були травмовані.

Як повідомляв Житомир.info, 1 листопада в лісосмузі під Житомиром знайшли мертву жінку, яку розшукували майже два тижні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі