Економіка

Житомирська ОДА збирається до кінця 2015 року закупити 20 шкільних автобусів

5 November 2015, 18:10

Житомирська облдержадміністрація збирається до 31 грудня 2015 року закупити у Чернігівського автозаводу 20 спеціалізованих автобусів для перевезення школярів.

Результати відкритих торгів оприлюднені на сайті Державних закупівель.

Замовник торгів - департамент містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства Житомирської обласної державної адміністрації, дата акцепту – 28 жовтня 2015 року.

За 20 автобусів марки «Еталон» або їх еквівалент збираються перерахувати майже 24 млн грн., тобто, по 1,2 млн за кожен автомобіль.

Учасників тендеру було двоє - ТОВ «Інтер Авто-Трейдинг» з Києва та ПАТ «Чернігівський автозавод». Перемогла пропозиція чернігівчан, оскільки вона виявилася вигіднішою, ніж у конкурента, на 718 тис. грн. Очікувана вартість закупівлі 20 автобусів складала 18 млн грн.

У технічній документації вказано, що автобус повинен бути оснащений двома медичними аптечками та двома порошковими вогнегасниками. Усі пасажирські сидіння мають бути обладнані ременями безпеки, інтегрованими підголівниками та мати підлокітники. Зовні кузов автобусу має бути пофарбований в жовтий колір з надписами «Шкільний автобус» на лівому та правому бортах.

Автобус повинен бути обладнаний внутрішнім гучномовним пристроєм, всередині сидінь мають бути багажники для шкільних портфелів.

Як повідомив Житомир.info т. в. о. директора  департамент містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства ЖОДА Роман Щебетов, автобуси закуповуються для підвозу школярів у 10 районах області.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирській області до кінця року планують закрити 76 шкіл.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі