Влада

Кого жителі Житомирської області обрали у районні ради. Інфографіка

10 November 2015, 15:28

 На сайті Центральної виборчої комісії оприлюднені результати виборів депутатів 23 районних рад Житомирської області.

У всіх радах мають своїх представників Блок Петра Порошенка «Солідарність» та ВО «Батьківщина». Радикальна партія Олега Ляшка завела своїх депутатів у 21 райраду – крім Малинської та Любарської. Опозиційний блок отримав депутатські мандати у 20 районних радах – крім Попільнянської, Малинської та Брусилівської. Народна партія матиме своїх представників у 12 районних радах, УКРОП – в 11, ВО «Свобода» - у 9. Об’єднання «Самопоміч», яке як і вищеназвані партії провело своїх депутатів до Житомирської облради, матиме представництво лише у чотирьох райрадах – Баранівському, Попільнінському, Андрушівському та Лугинському районах.

Від партії «Нова держава», яка зібрала переважно колишніх членів КПУ, будуть депутати у п’яти райрадах, переважно – на півночі Житомирської області. У чотирьох районних радах на півдні області будуть представники Всеукраїнської Чорнобильської Народної партії (ВНЧП), яку очолює Віктор Развадовський. Він же був обраний народним депутатом від цих районів.

По кілька депутатів у одну чи дві райради завели: Народно-демократична партія, Партія зелених України, «Справедливість», «Єдність», «Наш край», «Сила людей» та Партія простих людей Сергія Капліна. У Черняхівському районі 10 мандатів отримала Партія конкретних справ, а у Радомишльській райраді буде 6 депутатів від Демократичної партії.

Карту більшого розміру дивість тут

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі