Влада

Губернатор Машковський ходив дивитися на реконструкцію центрального стадіону у Житомирі

8 October 2015, 10:30

 7 жовтня губернатор Сергій Машковський ходив дивитися, як проходить реконструкція центрального стадіону у Житомирі.

Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

«На даний час Житомирський центральний стадіон «Полісся» знаходиться в аварійному стані. За рахунок коштів державного та обласного бюджетів протягом 2013-2014 років було проведено капітальний ремонт легкоатлетичного манежу, який знаходиться у підтрибунних приміщеннях західної трибуни, яка потребує реконструкції. Через відсутність капітального ремонту самої трибуни існує пряма загроза для легкоатлетичного манежу щодо збереження якості проведених ремонтних робіт. Обсяг коштів, необхідних для завершення реконструкції західної трибуни центрального стадіону у м.Житомирі – 8127,1 тис. грн. Кошти у сумі 7314,4 тис. грн виділено з Державного фонду регіонального розвитку, 812,700 тис.грн. спрямовано з обласного бюджету. Сьогодні голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Машковський особисто перевірив як проходять ремонтні роботи», - йдеться у повідомленні.

Прес-служба цитує слова генерального директора фірми-підрядника , який запевняє, що «до кінці листопада західна трибуна буде повністю підготовлена».

В рамках проекту реконструкції стадіону передбачається здійснити:

- реконструкцію західної трибуни центральної стадіону;

- реконструкцію зовнішніх туалетів;

- реконструкцію вхідної арки;

- благоустрій території.

Як повідомляв Житомир.info, житомирські губернатори обіцяють реконструювати центральний стадіон з 2005 року. Оновлений легкоатлетичний манеж губернатор Сергій Рижук урочисто відкрив у грудні 2013 року. В серпні 2014 року Сергій Машковський провів на стадіоні робочу нараду: обіцяв звернутися до правоохоронних органів щодо перевірки даного об’єкту та покарати винних у службовому недбальстві. Тоді ж мова йшла про те, що для убезпечення відремонтованого легкоатлетичного манежу від підтікання та руйнування треба зробити ремонт трибуни, який обійдеться обласному бюджету в 3 млн.грн. А голова облради Віталій Француз говорив, що за виконані роботи на стадіоні треба заплатити з бюджету ще 4,5 мільйони гривень.

24 вересня цього року міністр молоді та спорту Ігор Жданов під час перебування у Житомирі пообіцяв допомогти у реконструкції центрального стадіону «Полісся».

 

Фото з сайту ОДА

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі