Події

У Бердичеві 31-річного чоловіка вбили з автоматичної зброї

12 November 2015, 11:34

12 листопада о 9.40 до Бердичівського відділу поліції надійшло повідомлення про загибель місцевого жителя унаслідок вогнепального поранення. На місце події прибули і працюють слідчо-оперативні групи ВП та ГУ Національної поліції області.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба головного управління Національної поліції в Житомирській області.

«Встановлено, що у приватному секторі під час надання медичної допомоги працівниками «швидкої допомоги» від вогнепальних поранень помер 31-річний місцевий житель. За попередньою інформацією, у чоловіка стріляли невідомі з автоматичної зброї, які пересувалися на автомобілі та після скоєння злочину зникли. Під час огляду місця події вилучено дві гільзи калібру 5,45 мм. Про загиблого відомо, що він раніше судимий, останнім часом займався ремонтом автомобілів», – йдеться у повідомленні.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. У рамках розпочатого кримінального провадження поліція встановлює всі обставини та причетних до злочину осіб.

На території Житомирщини введено у дію спеціальний оперативний план для затримання зловмисників.

Як повідомляв Житомир.info, житомирська поліція встановлює особу чоловіка, тіло якого знайшли на межі з Київською областю.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі