Влада

У Житомирі триває третій тур відбору у Нацполіцію, претенденти здають фізпідготовку на стадіоні

13 November 2015, 14:11

13 листопада на центральному стадіоні Житомира «Полісся» кандидати на службу у нову патрульну поліцію, які вже пройшли тестування на загальний рівень розвитку та військово-лікарську комісію, проходять тестування з фізичної підготовки.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба головного управління Національної поліції в Житомирській області.

Кандидати  виконують нормативи з бігу на 100 та 1000 м, хлопці підтягуються на перекладині, а дівчата – віджимаються від горизонтальної поверхні.

Майбутні патрульні поліцейські розповідають, що заздалегідь готувалися до цього етапу. Дехто з них інтенсивно займався останні тижні, а дехто – просто продовжив звичний режим занять, адже постійно тренуються. Відтак настрій у всіх бадьорий та оптимістичний, - повідомляє прес-служба.

«Чотири місяці тому я демобілізувався, до цього захищав нашу країну у складі добровольчого батальйону. Тепер думаю, що мій досвід знадобиться в рідному місті. Маю непогану фізичну підготовку, пройшов попередні етапи відбору, впевнений у своїх силах», - розповідає кандидат на службу у патрульній поліції Юрій.

Серед кандидатів і ті, хто прийшов до стадіону разом з рідними, які їх підтримують.

«Я із радістю сприйняла рішення мого чоловіка Сергія стати патрульним поліцейським Сама професійно займаюся спортом, тому стала його тренером, ділилася своїм досвідом. Вважаю, що він гарно підготовлений до цього етапу», – розповідає житомирянка Катерина.

Після завершення випробувань майбутні поліцейські розповіли, що в цілому задоволені своїми результатами, адже мають високу мотивацію. На їх думку, увесь процес тестувань та випробувань проводиться цілком прозоро та чесно.

Наступним етапом відбору на службу до патрульної поліції Житомира стане поглиблене психологічне тестування, - повідомляють у Нацполіції.

Як повідомляв Житомир.info, у конкурсному відборі взяли участь 7% міліціонерів, житомиряни покладають на нову поліцію великі сподівання.
 
 
 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі