Влада

Житомирський виконком перед розпуском вирішив надати матеріальну допомогу 307 громадянам

19 November 2015, 11:05

 Виконавчий комітет Житомирської міської ради надав матеріальну допомогу 307 громадянам.

Таке рішення було прийняте на засіданні 18 листопада, яке терміново скликала Любов Цимбалюк.

Загалом на адресні соціальні допомоги пішло 216 тис. 279 грн. Деякі члени виконкому цікавилися, чому раніше не видавали матеріальну допомогу такій великій кількості громадян.

«І раніше було стільки ж людей, і буде ще більше, коли вони отримають платіжки і все інше. Об’єктивна ситуація, стільки звернень», - запевняла начальник управління праці та соціального захисту населення Вікторія Краснопір.

В коментарі Житомир.info начальник управління пояснила велику кількість людей у списку і відсутність аналогічних рішень на сайті міської ради.

«Рішення про надання матеріальних допомог приймаються щомісяця, але тексти документів ми не публікуємо, щоб не розголошувати персональні дані людей, бо там вказані прізвища і адреси. З початку року було прийнято 14 таких рішень, допомогу отримали 1607 громадян на загальну суму 2 млн 584 тис. 19,37 грн. На цей виконком ми підготували проект рішення, включивши по максимуму звернення, які в нас були, бо не знаємо, коли буде наступне засідання», - сказала Вікторія Краснопір.

41 людина отримала матеріальну допомогу у зв’язку з необхідністю лікування та скрутним матеріальним становищем на загальну суму 25 тис. 679 грн, яку виплатять через державне підприємство «Укрпошта». Суми – від 300 до 2000 гривень.

Через банківські установи отримають матеріальну допомогу 225 громадян на загальну суму 170 тис. 600 грн, суми – від 400 до 2000 грн.

Дев’ять громадян отримають адресну матеріальну допомогу за клопотаннями депутатів міської ради Василя Кучика, Андрія Ліліка та Олега Маліновського (за рахунок коштів для забезпечення потреб виборчого округу) на загальну суму 13 тис. 600 грн.

Двоє громадян отримають гроші за клопотанням депутата обласної ради Тетяни Алексєєвич (депутат облради шостого скликання, фракція КПУ – ред.). Кошти в сумі 6 тис. 400 грн надаються за рахунок обласної субвенції і будуть виплачені через банківські установи – по 3200 грн кожному.

Нагадаємо, під час засідання виконкому прийняли рішення про направлення 8 млн 107 тис. грн на виплату авансу працівникам освіти за листопад.

Як повідомляв Житомир.info, 20 листопада відбудеться установча сесія новобраної Житомирської міської ради. Депутати будуть обирати секретаря міської ради, голосувати за заступників міського голоси та затверджувати новий склад виконавчого комітету.

 

Вікторія Краснопір

Фото Андрія Дідківського

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі