Місто

На житомирському стадіоні «Полісся» спортсменам заборонили тренуватись через тестування нової поліції

19 November 2015, 17:10

У Житомирі, на центральному стадіоні «Полісся», розпочалося тестування з фізичної підготовки кандидатів у нову поліцію. Спортсмени починають тренуватись лише після 17.00 год. Денні тренування  відмінили.

Кандидати в нову поліцію мають виконати нормативи з бігу на 100 та 1000 м, хлопці підтягуються на перекладині, а дівчата – віджимаються від горизонтальної поверхні. Цей етап відбору проходить у закритому режимі, не допускають на стадіон навіть ЗМІ. Було закрито прохід на стадіон з боку вулиці Фещенка-Чопівського. На стадіон не пускають і спортсменів. Легкоатлети розпочинають свої тренування лише після 17.00, коли закінчують тестувати поліцейських. Денні тренування були відмінені.

Цю інформацію підтвердив один із тренерів, який залучений до тестування нової поліції.

«Дійсно, вхід на стадіон обмежений і нікого зі сторонніх, поки йде тестування, не пускають. Як нам пояснили, ЗМІ не дозволяють знімати, бо на це потрібен був би дозвіл кожного кандидата, який проходить тестування. Комусь це може не сподобатися чи він буде проти. Можна хіба що поспілкуватися з тими, хто вже відтестувався і вийшов зі стадіону. Легкоатлети починають тренування лише після 17.00.В день ми тестуємо порядка 400 - 450 чоловік і це дуже велике навантаження. Кожен результат фіксується, все знімається на камери і кожен може підійти і побачити як все було, якщо виникнуть питання, - розповідає тренер.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі триває третій тур відбору у Нацполіцію, претенденти здають фізпідготовку на стадіоні.
 

Спортивний Житомир

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі