Влада

Австрійський барон готовий інвестувати кошти у відновлення військового шпиталю у Новограді-Волинському

27 November 2015, 15:20

 У Новограді-Волинському планують відновити військовий шпиталь, вкласти інвестиції готовий меценат із Австрії Барон фон Фосс.

Про це повідомив міський голова Новограда-Волинського Віктор Весельський під час виїзної наради представників влади та військових структур, яка відбулася 26 листопада на базі колишнього військового шпиталю.
 
«Першочергово планується виділення корпусів для реабілітації учасників АТО, реабілітації хворих після інсультів, інфарктів, травм, переломів кісток та спортивних травм, реабілітації дітей хворих на ДЦП. Наразі є попередня домовленість з директором Міжнародної клініки відновлювального лікування в Трускавці Володимиром Козявкіним про його приїзд до Новограда-Волинського. Не виключено, що разом з Володимиром Іллічем до міста завітає меценат Барон фон Фосс із Австрії, який готовий вкласти інвестиції у цю важливу справу. Крім того, Віктор Леонідович запланував ряд ділових зустрічей з високопосадовими особами, які можуть посприяти у вирішенні цього питання», – зазначив Віктор Весельський.
 
Як повідомляв Житомир.info, у 2014 році Новоград-Волинська міськрада просила Кабмін відновити військовий шпиталь та дати житло сім’ям загиблих.
 
 
 
 
Фото з сайту Новоград-Волинської міської ради
 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі