Події

Житомирська поліція затримала три автобуси з озброєними людьми. Керівництво «ЖЛ» підозрює, що їхали до них

27 November 2015, 16:16

27 листопада працівники поліції на автодорозі Київ-Чоп в Житомирській області затримали 3 автобуси, в яких перевозилось понад 70 озброєних чоловіків у камуфльованому одязі.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба головного управління Національної поліції в Житомирській області.

«Близько 11.30 у Житомирському районі спецпідрозділом Головного управління Національної поліції Житомирщини було зупинено та блоковано 3 автобуси з підозрілими молодиками. Автобуси разом з пасажирами були доставлені у безпечне місце, де проводився їх огляд. У транспортних засобах виявлено мисливську зброю та пристрій для відстрілу гумових куль. За словами молодиків, вони прямували до Житомира на екскурсію», - йдеться у повідомленні.

Проведений огляд транспортних засобів та встановлення осіб пасажирів, - інформує поліція.

За інформацією голови наглядової ради ТДВ «ЖЛ» Ігоря Бойка, люди в камуфляжі їхали на житомирську кондитерську фабрику «ЖЛ»  з метою рейдерського захвату.

«Сьогодні біля Житомира СБУ і УМВС Житомирської області затримали три автобуси з «тітушками», озброєними болгарками, ломами, в бронежилетах, їх тримають. Це були люди, які їхали захоплювати фізично фабрику. Вони хочуть захопити фабрику, все розтягнути, розікрасти, тому що законних підстав у них нема», - сказав Ігор Бойко під час зборів з колективом фабрики «ЖЛ».

Як повідомляв Житомир.info, вранці 27 листопада ТДВ «ЖЛ» зробило офіційну заяву про спробу рейдерського захоплення.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі