Місто

У Житомирі встановили білборди з фотографіями 23 загиблих учасників АТО

2 December 2015, 17:13

У Житомирі встановили білборди з фотографіями 23 загиблих учасників антитерористичної операції.

Про це Житомир.info розповіла начальник управління у справах сім'ї, молоді та спорту Житомирської міської ради Ірина Ковальчук.

«По місту Житомиру були встановлені 10 білбордів, і якщо не помиляюся 10 сіті-лайтів з фотографіями учасників АТО. Ми написали лист на КП «Реклама», аби вони безкоштовно розмістили ці борди, так як це соціальна реклама. Вона знаходитиметься там до того часу, поки її не займуть іншою соціальною рекламою. ГС «Час змін» працювали з рідними загиблих учасників АТО та з макетами, вони погоджували правильність написання прізвищ, чисел, і тоді, подавали нам готовий макет, а ми прикріплювали його до листа та подавали на КП «Реклама», – розповіла Ірина Ковальчук.

Як повідомила Житомир.info координатор ГС «Час змін» Ірина Коцюба, білборди та сіті-лайти вже розташовані по місту Житомиру.

«Стоять біля військового кладовища, на вулиці Київській, проспекті Миру, біля вокзалу, на вулиці Черняховського. Ми запрошуємо всіх приєднатися та розмістити більше білбордів у Житомирі. Патріотичне виховання та пам’ять про героїв повинна бути завжди. Герої не вмирають, вони залишаються у наших серцях», – сказала Ірина Коцюба.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі