Влада

Житомирський губернатор Машковський вручив ключі від квартир ще трьом сім’ям загиблих учасників АТО

3 December 2015, 18:11

 Ще три родини загиблих учасників АТО із Житомирщини отримали житло.

Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

3 грудня голова обласної державної адміністрації Сергій Машковський вручив близьким героїв ключі від квартир у новобудові – сучасному 4-поверховому будинку в смт Попільня.

«У непрості для країни часи ми відшукуємо можливості підтримати вас. Забезпеченість житлом учасників АТО та їхніх сімей є символом високого ставлення держави до наших воїнів», – сказав Сергій Машковський.

Всі присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих героїв.

Керівник області висловив слова співчуття та слова шани родинам загиблих: «Від імені усього народу доземний уклін вам за ваших чоловіків справжніх українців, які показали, як треба любити Батьківщину і на прикладі яких будуть виховуватись цілі покоління українців. І все це не заради слави, а заради світлого майбутнього наших дітей, в ім’я миру та спокою на Житомирщині».

Всі родини отримали квартири у новому житловому будинку сучасного планування в центрі Попільні. На території житлового комплексу побудують дитячий майданчик, сучасний спортивний комплекс та об’єкти соціальної сфери.

Житомирська область займає перше місце в Україні за кількістю придбаного житла учасникам АТО. Загалом в області вже придбано 48 квартир для родин загиблих учасників АТО, 10 осель – для родин поранених учасників АТО. До кінця року планується закупити ще 11 квартир.

Фото з сайту ОДА

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі