Події

На виїзді з Житомира Honda вибила ВАЗу задній міст

7 December 2015, 11:00

Уранці 6 грудня на виїзді з села Довжик Житомирського району, обладнаному світлофорами, Honda Civic зіткнувся з «Жигулями».

Про це Житомир.info повідомив читач.

В іномарки була розбита передня частина, у ВАЗівки вибитий задній міст – зі слів очевидців, він валявся за метрів 5 від автомобіля.

У відділі управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції в Житомирській області розповіли, що Honda рухалася з Житомира у напрямку Новоград-Волинського, «Жигулі» повертали з Довжика на Житомир.

«6 грудня близько 9 години на 6-му кілометрі +150 м під’їзної дороги до Житомира з боку Львова, на виїзді з с. Довжик Житомирського району, водій автомобіля Honda Civic, 31-річний житомирянин, рухаючись в напрямку Львова, зіткнувся з автомобілем ВАЗ-2101, за кермом якого знаходився 51-річний житель Довжика Житомирського району. Чоловік рухався з с. Довжик у напрямі Житомира. Внаслідок ДТП водій Honda отримав травми та був доставлений до лікарні», - розповіла Житомир.info інспектор відділу управління превентивної діяльності ГУ Нацполіції в Житомирській області Ольга Лабунська.

Як повідомляв Житомир.info, 1 грудня поблизу села Старосільці Коростишівського району КамАЗ врізався в Daewoo Lanos.

Фото читача

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі