Влада

На День місцевого самоврядування голова Житомирської облради поїхала у Бердичів

8 December 2015, 11:53

 З нагоди державного свята – Дня місцевого самоврядування – 7 грудня у Бердичівській районній раді відбувся урочистий захід за участю працівників рад різних рівнів, депутатів, ветеранів самоврядних органів. Усіх присутніх зі святом привітала голова обласної ради Анжеліка Лабунська.

Про це повідомляє прес-служба обласної ради.

Від імені обласної ради та її депутатського корпусу Анжеліка Лабунська побажала працівникам органів місцевого самоврядування натхненної роботи, миру, добробуту і міцного здоров’я. Звертаючись зокрема до сільських та селищних голів, вона зауважила, що саме на них покладена надзвичайно важлива функція – бути завжди разом із людьми, і в радості, і в смутку.

«Люди в першу чергу приходять до вас, це ваша і підтримка, і надія, і ваш головний біль, і турбота», - наголосила Анжеліка Лабунська.

Голова обласної ради наголосила на тому, що саме це скликання депутатів місцевих рад є знаковим, вирішальним для долі нашої країни.

«Тому що саме на нас із вами покладене завдання – відновити нашу країну. Ті реформи, які зараз проводять Верховна Рада України і Президент, я впевнена, - це єдиний шлях до успіху нашої країни. На жаль, дуже повільно йде об’єднання громад. У Житомирській області їх тільки 9. Але це тільки початок. Я впевнена, що ми разом побудуємо світле майбутнє», - сказала голова облради.

Кращим керівникам органів місцевого самоврядування Анжеліка Лабунська вручила грамоти та грошові премії.

Фото з сайту обласної ради

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі