Події

У Новограді-Волинському студенти викрали та спалили чужий автомобіль

9 December 2015, 09:20

Троє студентів одного з навчальних закладів Новограда-Волинського викрали автомобіль місцевого жителя, покатались та спалили, щоб знищити сліди. Хлопців розшукували півтора місяця.

Про це повідомляє ГУ Національної поліції в Житомирській області.

«25 жовтня уночі до чергової частини Новоград-Волинського відділу звернувся 43-річний житель села Орепи і повідомив про зникнення з однієї з вулиць райцентру його автомобіля «ВАЗ». Перевіряючи отриману інформацію, правоохоронці виявили у лісосмузі за містом  обгоріле авто. У результаті було встановлено, що до угону та підпалу авто причетні троє студентів-одногрупників одного із освітніх закладів міста, усім по 18 років. У скоєному юнаки зізнались. За їх словами, у такий спосіб вони вирішили розважитись. Помітили на одній з вулиць міста автівку, зламали замок у водійських дверцятах, щоб потрапити у середину, а потім, завівши двигун ВАЗівки, поїхали кататись. Згодом залишили автомобіль на околиці райцентру та, аби знищити сліди, підпалили», – йдеться в повідомленні.

Хлопців підозрюють у скоєнні ще двох подібних злочинів. Досудове розслідування триває. Юнакам може загрожувати покарання у вигляді ув’язнення на термін від 3 до 10 років.

Як повідомляв Житомир.info, в центрі Житомира спалили Mercedes.

Фото з сайту ГУ Нацполіції в Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі