Події

Житель Житомирської області кидався на тещу з пістолетом

12 December 2015, 11:40

У Чуднівському районі поліцейським довелося двічі виїздити до будинку місцевого жителя – спершу, щоб вилучити наркотики, вдруге – щоб забрати зброю, з якою він вчинив «розбірки» в магазині, де працює цого цивільна теща.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції в Житомирській області.

«10 грудня працівники Чуднівського відділення поліції провели санкціонований обшук у будинку 30-річного жителя с. Великі Коровинці Чуднівського району та вилучили наркотичні засоби і приладдя для їх вживання. Розлючений власник домогосподарства, де проводився обшук, після його завершення кинувся з’ясовувати стосунки з родичами. Чоловік опинився у місцевому магазині, де працює мати його цивільної дружини», - повідомляє поліція.

Молодик, не добираючи слів, почав ображати покупців та продавчиню, звинувачуючи їх у власних проблемах. Люди спочатку зважали на його нетверезий стан, але коли чоловік дістав з кишені пістолет і почав ним розмахувати, зателефонували до поліції. За цей час молодик встиг розбити ще й вітрину магазину.

Прибувши на місце події, поліцейські півгодини вмовляли молодика вийти з приміщення, що врешті-решт вдалося, - повідомляє прес-служба.

На вулиці поліцейські затримали чоловіка та вилучили у нього зброю. Попередньо, за висновками фахівців, це був газовий пістолет, зброю направлено на експертне дослідження.

«Чоловік раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності. Нині ж він став фігурантом відразу двох кримінальних проваджень: за фактом незаконного зберігання наркотичних засобів (ст.309 ККУ) та вчинене хуліганство (ст. 296 ККУ)», - каже начальник    Чуднівського відділення поліції Анатолій Корнієць.

За накоєне молодикові може загрожувати ув’язнення від 3 до 7 років.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі патрульні Нацгвардії врятували жінку від квартиранта-дебошира, а у бердичівлянина, який постійно вчиняв сварки і погрожував дружині пістолетом, вилучили 150 набоїв.

Фото ГУ Нацполіції 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі