Події

Житомирська поліція розшукує водія, який насмерть збив пішохода і втік

15 December 2015, 11:35

У с. Висока Піч Житомирського району під колесами невстановленої автівки загинув місцевий житель. У рамках кримінального провадження поліція розшукує водія-втікача та звертається за допомогою до громадян.

Про це повідомляють на сайті ГУ Національної поліції в Житомирській області.

«Близько 19.30 год 14 грудня на вулиці Іванова у с. Високій Печі водій невстановленої автівки здійснив наїзд на пішохода, 33-річного місцевого жителя, який знаходився на проїзній частині. Внаслідок ДТП чоловік отримав тілесні ушкодження, які виявилися несумісними з життям. Натомість водій-учасник трагічної пригоди з місця її вчинення втік.Під час огляду території поліцейські, які працювали у селі, виявили та вилучили уламки частин автомобіля, що могли залишитися на дорозі після удару», – йдеться в повідомленні.

Поліція звертається за допомогою до громадян. Якщо ви володієте будь-якою інформацією про обставини вказаної дорожньо-транспортної пригоди або відносно особи, причетної до її скоєння, прохання повідомити за тел. (0412) 25-85-86, 067-526-20-22 або «102». Конфіденційність гарантується.

Як повідомляв Житомир.info, вночі у Житомирі Volkswagen збив пішохода та зник, водія розшукують.
 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі