Влада

В управлінні екології Житомирської ОДА новий керівник, який хотів бути депутатом міськради

15 December 2015, 17:13

В управлінні екології та природних ресурсів Житомирської облдержадміністрації новий керівник – Войцешук Вадим Валерійович, який був кандидатом у депутати до міської ради по 8 виборчому округу.

На сайті управління вже розміщено розпорядження голови Житомирської ОДА про призначення нового керівника від 7 грудня 2015 року.

«Відповідно до статті 15 Закону України “Про державну службу”, постанови Кабінету Міністрів України від 15.02.2002 №169 “Про затвердження Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців”: Призначити Войцешука Вадима Валерійовича, за його згодою, на посаду начальника управління екології та природних ресурсів Житомирської обласної державної адміністрації на підставі конкурсного відбору з посадовим окладом згідно з штатним розписом», – йдеться в розпорядженні.

Войцешуку присвоєно 7 ранг державного службовця.

Вадим Войцешук народився у 1983 році. Освіта – вища: Національний університет «Острозька Академія» – історик, правознавець; Національний університет водного господарства і природокористування – інженер-землевпорядник.

Працював у правовій сфері на відповідальних посадах (помічником-консультантом народного депутата; завідуючим юридичним сектором Державної екологічної інспекції; завідував сектором протидії корупції в Управлінні Держінспекції з контролю, охорони та використання земель; головним спеціалістом-юрисконсультом Департаменту екології та природних ресурсів; начальником юридичного відділу Житомирської облдержадміністрації).

Нагадаємо, Вадим Войцешук був у списках Громадського руху «Народний контроль» серед кандидатів у депутати до Житомирської міської ради. 

Як повідомляв Житомир.info, з 9 грудня в управлінні агропромислового розвитку також новий керівник – Руслан Кирилюк, який родом з Новограда-Волинського.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі