Події

Житомирські поліцейські затримали оголошеного в розшук розбійника та гвалтівника з Тернополя

16 December 2015, 11:55

У Житомирі 15 грудня працівники поліції помітили на вулиці чоловіка, зовні схожого на оголошеного в розшук жителя м. Тернополя. Коли поліцейські попросили незнайомця надати документи для перевірки, той з ножем кинувся на них.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба ГУ Національної поліції в Житомирській області.

«Близько 19.00 на проспекті Миру поліцейські під час профілактичних заходів звернули увагу на молодика, зовні схожого на розшукуваного за підозрою у вчиненні тяжких злочинів.Оперативники підійшли до чоловіка та, назвавшись, попросили надати документи для посвідчення особи. Незнайомець відреагував агресивно – вихопив з кишені ножа та кинувся на одного з поліцейських, завдавши йому поранень у вигляді порізів руки. Молодика було негайно затримано та доставлено до відділу поліції. У ході подальшої перевірки з’ясувалось, що затриманий дійсно є раніше судимим 25-річним жителем м. Тернополя, який нині розшукується тамтешнім відділом поліції за вчинення згвалтування та розбійного нападу», – йдеться в повідомленні

Житомирські правоохоронці мають підозри щодо причетності чоловіка й до кількох грабежів, вчинених на території обласного центру. Нині ця інформація перевіряється.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі