Події

Житомирська податкова міліція у Києві викрила схему ухиляння від сплати податків на мільйони гривень

18 December 2015, 21:12

У Києві співробітники Міжрегіонального головного управління ГФС – Центрального офісу з обслуговування великих платників спільно з податковою міліцією Житомирської області припинили діяльність схеми по ухиленню посадовими особами ряду підприємств від сплати податків.

Про це ввечері 18 грудня на своїй сторінці у фейсбук написав перший заступник голови Державної фіскальної служби Сергій Білан.

«Зловмисники створили 26 підприємств, які постачали продукти харчування магазинам однієї зі столичних торгових мереж. Загальний обсяг фінансово-господарської діяльності, нібито проведеної підприємствами, склав 12 мільйонів гривень. При цьому на даний момент встановлено, що три підприємства ухилилися від сплати 6,6 мільйона гривень податків. У рамках розслідування кримінальної провадження, відкритого за ст. 205 (фіктивне підприємництво) було проведено ряд обшуків, в результаті яких виявлено та вилучено 149 печаток підприємств, з яких 146 є печатками юридичних осіб, три – підприємств-нерезидентів», - пише посадовець.

Перший заступник голови ДФС повідомляє, що в даний час слідчо-оперативні дії тривають.

Фото зі сторінки Сергія Білана

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі