Події

Житомирянка на «дев’ятці» насмерть збила пенсіонерку на вул. Максютова

24 December 2015, 11:12

23 грудня близько 20 години по вулиці Максютова в Житомирі водійка автомобіля ВАЗ-2109, 32-річна житомирянка, наїхала на жінку-пішохода.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції в Житомирській області.

80-річна житомирянка перетинала проїзну частину поза межами пішохідного переходу. Від отриманих травм пенсіонерка загинула.

Також поліція повідомляє про ще один смертельний наїзд 23 грудня у Бердичеві.

«О 8 годині 23 грудня по вул. Житомирській у м. Бердичеві водій автомобіля Daewoo Sens, 36-річний житомирянин, скоїв наїзд на жінку, яка перетинала проїзну частину у зоні дії пішохідного переходу. Від отриманих тілесних ушкоджень жінка померла в реанімаційному відділенні лікарні, особа загиблої встановлюється», - йдеться в повідомленні.

Обставини обох дорожніх пригод правоохоронці з’ясовують під час розпочатого досудового розслідування за ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

ДТП зі смертельним наслідком у Бердичеві. Фото ГУ Нацполіції

Усього за минулу добу зафіксовано 3 дорожньо-транспортні пригоди, в яких 3 людей загинули та 2 отримали тілесні ушкодження.

Як повідомляв Житомир.info, у вересні 2015 року на проспекті Миру в Житомирі Honda насмерть збила чоловіка років 30-ти, а в жовтні цього року на перехресті вул. Перемоги та майдану Короленка Volkswagen насмерть збив молодого чоловіка і втік.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі