Влада

У Головному управлінні Держгеокадастру в Житомирській області – новий в. о. начальника

29 December 2015, 13:40

З 17 грудня 2015 року в Головному управлінні Держгеокадастру в Житомирській області – новий виконувач обов’язки начальника: Ясан Віталій Костянтинович.

Інформація про це розміщена на офіційному сайті ГУ Держгеокадастру в області.

У повідомленні йдеться, що Віталій Ясан народився 22 липня 1986 року у Києві. Освіта повна вища. У 2009 році закінчив Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут» за спеціальністю радіоінженер.

У 201З році отримав другу вищу освіту у Київському національному університеті будівництва і  архітектури за спеціальністю інженер-землевпорядник.

З 2005 по 2015 роки працював головним інженером-землевпорядником  в МКМП «Георад».

У 2015 році  – головний спеціаліст сектору взаємодії зі ЗМІ та громадськістю в Головному управлінні Держгеокадастру у Львівській області.

З 17 грудня 2015 року Віталій Ясан призначений виконуючим обов’язки начальника Головного управління Держгеокадастру у Житомирській області.

Одружений. Має двох дітей.

Як повідомляв Житомир.info, з 26 вересня 2014 року обов’язки начальника ГУ Держгеокадастру у Житомирській області виконував Дмитро Мозговий, із серпня по жовтень 2015 року – Максим Глушаниця, громадські слухання по кандидатурі якого тривали понад 3 години.

29 грудня Віталій Ясан мав зустрітися з представниками громадських організацій та житомирськими активістами.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі