Місто

У центрі Житомира скандал: жителі приватних будинків сваряться з родиною Цимбалюк через будівництво паркану

29 December 2015, 18:21

29 грудня близько 11 години ранку біля будинку на вул.Івана Кочерги, 7 розгорівся конфлікт: мешканки двох приватних будинків з лайкою прогнали працівників, які хотіли відгородити їх будинки парканом. Жінки запевняють: таким чином в них відібрали б частину їх прибудинкової території.

Владислава Колесник розповідає: за її документами частина автостоянки, на якій паркуються клієнти двох сусідніх закладів, належить їй, а тепер в неї цю землю намагаються забрати, огородивши парканом.

«Вони хотіли забрати у мене мою землю. Я прийшла, а вони вже все варили, ставили. Я їх посилала, я не відмовляюся, бо я дуже засмутилася і кажу: хлопці, забирайтеся, хто ви такі? Вони почали наїжджати. Скандал вийшов крупний. А хто оцей з «Кочерги»? Оце їхній, видно, «Шарм». Я їх прізвища не знаю», - каже власниця будинку Владислава Колесник.

«Я знаю, що це син Любові Володимирівні Цимбалюк», - додає сусідка Людмила Очканова. 

Чоловік, який назвався представником приватного підприємця, що замовив виконання робіт, запевнив: землю відбирати ніхто не збирався, планували просто навести лад і облаштувати парковку. Чоловік також продемонстрував рішення виконкому, за яким підприємцю Вручинській Т.Л дозволили провети благоустрій, і запевнив: роботи проводяться законно.

«Перед святами ми вирішили навести лад, тому що ось це, я вважаю, не порядок. Ось в мене є на руках рішення виконкому 17.05.2012 року: «Вирішив погодити фізинчій особі провести благоустрій прилеглої території салону краси та закладу громадського харчування з літнім майданчиком на Івана Кочерги, 5 з облаштуванням автостоянки для відвідувачів». В мене все узгоджено. І ми хотіли просто привести до ладу місто перед святами. Все що мав показати – показав. Документи на руках, все погоджено з архітектурою. Сьогодні на наших будівельників вилетіли, накинулись, накричали матюками. Ми все згорнули і поїхали. Місто влаштовує, вас влаштовує, що тут безлад – значить буде безлад», - каже представник підприємця.

Людмила Очканова та Владислава Колесник налаштовані рішуче. Жінки кажуть: паркан будувати не довзолять і до останнього відстоюватимуть свою позицію.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі