Події

У Житомирській області іноземець на Nissan насмерть збив велосипедиста

30 December 2015, 13:51

На трасі Виступовичі-Житомир, поблизу с.Білокам’янки Овруцького району 29 грудня сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба головного управління Національної поліції в Житомирській області.

«29 грудня близько 18 години на автодорозі Виступовичі–Житомир, поблизу с.Білокам’янки Овруцького району, водій автомобіля «Nissan X-Trail», 54-річний громадянин іноземної держави, рухаючись у напрямку Житомира, скоїв наїзд на велосипедиста, 52-річного місцевого жителя, який рухався посередині дороги назустріч позашляховику. Унаслідок ДТП велосипедист від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці пригоди», – йдеться у повідомленні.

Усі обставини нині з’ясовуються у рамках розпочатого кримінального провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

За минулу добу на автошляхах Житомирської області зафіксовано 5 дорожньо-транспортних пригод, в яких 1 людина загинула та 4 отримали тілесні ушкодження.

Як повідомляв Житомир.info, 25 грудня на трасі Житомир – Могилів-Подільський легковик Audi зіштовхнувся з мікроавтобусом Iveco. У результаті лобового зіткнення один з водіїв загинув, п’ятеро пасажирів у лікарні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі