Місто

Камери відеоспостереження зафіксували вандалів, які пошкодили льодяні фігури на житомирському Різдвяному ярмарку

4 January 2016, 13:10

У Житомирі на майдані Корольова в ніч з 31 грудня на 1 січня невідомі пошкодили та розбили дві крижані скульптури.

Керівник проекту «Різдвяний ярмарок» Олександр Рєвнівцев приніс до редакції Житомир.info відеоматеріал, де видно яким чином були розбиті льодяні фігури. 

«Льодові фігури будуть відновлені та встановлені на тому ж самому місці. З 7 січня вони радуватимуть житомирян знову», – сказав Олександр Рєвнівцев.

Відео надане КП «Міський інформаційний центр»

У поліції Житомир.info повідомили, що наразі опрацьовують відеоматеріали для встановлення осіб, причетних до правопорушення.

«На майдані Корольова, де проходили основні святкові заходи, вранці 1 січня невідомі звалили та пошкодили дві льодові фігури. Нині поліцейські опрацьовують відеоматеріали для встановлення осіб, причетних до правопорушення. Загалом під час Новорічних заходів в області грубих порушень громадського порядку не було допущено», – розповіли у прес-службі ГУ Нацполіції в Житомирській області.

У ніч з 31 грудня на 1 січня в області відбулось понад 40 святкових масових заходів. У Новорічну ніч охорону громадського порядку забезпечували понад 600 поліцейських, військовослужбовці Національної гвардії України та понад 150 членів громадських формувань з охорони громадського порядку.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі на площі Корольова в новорічну ніч вандали розбили дві крижані фігури - пінгвіна і символ 2016 мавпу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі