ДОПОМОГА

У Житомирській області в матері двох доньок діагностували пухлину в мозку, жінці потрібна допомога

12 January 2016, 12:42

Хореографу та матері двох доньок з Житомирської області Галині Пантус потрібна допомога. Діагноз жінки, який поставили лікарі – внутрішньомозкова пухлина лівої лобової ділянки.

Про це Житомир.info розповіла керівник студії «Юних художників» Житомирського центру творчості дітей і молоді Тетяна Сарата.

«Галина Пантус все своє життя присвятила дітям. За освітою вона педагог-хореограф. Людина – небайдужа до людей, дітей, вона чуйна та щира. Ми проробили разом багато років, і ніколи ні від кого не чула поганого слова про неї. Вона гарна мама, колега та подруга. Їй дуже необхідна допомога. Нещодавно Галину успішно прооперували в Києві, і наразі потрібен наступний етап лікування – опромінення та хіміотерапія, які вимагають значних коштів. За словами чоловіка, тільки один курс опромінення коштує близько 2 тис. 200 грн, а їх потрібно багато», – розповіла Тетяна Сарата.

Допоможімо якнайшвидше одужати добрій, чесній і простій жінці, матері двох маленьких доньок, яка прищепила почуття прекрасного не одному поколінню дітей.

Картка Приватбанку: 4731 2171 0937 8396 – Пантус Галина Миколаївна.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі