Місто

У комунальну власність забирають гуртожиток в центрі Житомира, який належить підприємству-банкруту

14 January 2016, 17:18

Гуртожиток у центрі Житомира хочуть прийняти в комунальну власність.

Проект рішення сесії «Про прийняття в комунальну власність територіальної громади міста Житомира гуртожитку по вул. Черняховського, 8» опублікований на сайті міської ради 13 січня.

«Розглянувши звернення арбітражного керуючого (ліквідатора) ДП «Житловик» ВАТ «Житомирінвест» від 09 жовтня 2015 року №3/43-465 про прийняття в комунальну власність міста гуртожитку по вул. Черняховського, 8 в м. Житомирі, міська рада вирішила надати згоду на прийняття в комунальну власність територіальної громади м. Житомира із державної власності (балансоутримувач ДП «Житловик» ВАТ «Житомирінвест») разом з інженерними мережами гуртожитку по вул. Черняховського,8. Комісії з питань прийняття в комунальну власність міської ради відомчого житлового фонду та інших об’єктів соціальної сфери, склад якої затверджений рішенням виконавчого комітету міської ради від 01 липня 2015 року №413 «Про затвердження складу комісії з питань прийняття в комунальну власність міської ради відомчого житлового фонду та інших об’єктів соціальної сфери» здійснити приймання-передачу гуртожитку по вул. Черняховського,8 та інженерних мереж згідно із вимогами чинного законодавства України», - йдеться у проекті рішення.

Якщо депутати підтримають це рішення, то після прийняття в комунальну власність територіальної громади м. Житомира гуртожиток по вул. Черняховського,8 передадуть на баланс КП «ВЖРЕП № 1» Житомирської міської ради, зовнішні інженерні мережі водопостачання та водовідведення – на баланс КП «Житомирводоканал» Житомирської міської ради, зовнішні інженерні мережі теплопостачання – на баланс КП «Житомиртеплокомуненерго» Житомирської міської ради, зовнішні інженерні мережі газопостачання – на баланс ПАТ «Житомиргаз», що здійснюють їх утримання та обслуговування.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі