Новини компаній

Срібні обручки в магазині "925"

17 January 2016, 15:49

Обручка з давніх часів є символом обіцянки вічного кохання, вірності і відданості. Саме обручки являються матеріальним підтвердженням весільної клятви, яку дають наречені одне одному. Форма обручки є нескінченним колом, що означає вічну любов як в цьому житті, так і в подальшому. Слід також відмітити, що у Древньому Єгипті вважали, що безіменний палець має особливу вену, кров по якій тече прямо до серця, як й любов. Як бачимо, обручки – це не просто прикраса, а важливий и незмінний символ кохання. Тому, обирати обручки потрібно уважно і з пристрастям. Про це й поговоримо.

Де купувати обручки?

Відомо, що дорогоцінні метали у наш час мають досить високу вартість, яка постійно підвищується. Варто витрати час та пошукати магазини з привабливими пропозиціями: акціями, знижками й т.п. Якщо Ви маєте намір купити срібні обручки, рекомендую зайти на сайт 925.com.ua, де на Вас чекають не тільки привабливі ціни, а й цікаві пропозиції. Не варто залишати без уваги й те, що обручки в магазині «925» представлені досить широким асортиментом, тому всі і кожен зможуть підібрати для себе саме ту єдину «пару».

Магазин «925» працює вже понад 5 років і сьогодні пропонує обручки, каблучки, сережки, кулони, ланцюги, браслети, ікони, намистини високої якості. В інтернет магазині завжди діють акції та є привабливі знижки, про які можна дізнатися за допомогою розділу «Акції». Якщо Вам потрібні прикраси із срібла та/або золота (у т.ч. обручки), обов’язково завітайте до магазину «925».

Як обрати обручку?

Обирати обручки не складно навіть сьогодні, коли асортимент продукцію надто великий. Слід керуватися певними критеріями, які ми й розглянемо. По перше, необхідно обрати, з якого матеріалу Ви хочете мати прикрасу – срібло, платину чи золото. Хтось може сказати, що необхідно завжди віддавати перевагу золоту. Але, дорожчою за золото є платина – це якщо говорити про цінність кілець. У той же час слід сказати, що наші предки носили саме срібні обручки, тому срібло більше варте уваги для тих, хто шанує традиції.

Далі рекомендую визначитися з допустимим ціновим діапазоном – скільки грошей Ви готові заплатити за обручки. В інтернет магазинах, як правило, пропонують фільтрувати прикраси за розміром. Рекомендую й Вам зробити це наступним кроком. А далі визначитися із моделлю. Пам’ятайте, обручки – це пара кілець, яка виготовляється в одному стилі та дизайні. Не слід брати різні моделі для неї і для нього – це не є правильно. Однакові кільця – це символ гармонії в парі!

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі