Новини компаній

Міжнародні доставки з компанією Ukraine Express

18 January 2016, 16:01

У період інформаційного суспільства та прогресу техніки ми все частіше вирішуємо справи, спілкуємося і здійснюємо покупки в інтернеті. Більшість інтернет-магазинів забезпечують власну доставку товарів. Але, зазвичай, таку доставку можуть собі дозволити тільки вітчизняні інтернет-магазини або сайти ближнього зарубіжжя.

Але сьогодні все більше українських громадян бажають робити покупки за кордоном, особливо в Сполучених Штатах Америки та Європі. У такому випадку проблема пересилки гостро стоїть перед потенційними клієнтами. Адже не кожна фірма візьме на себе відповідальність за пересилання товару на настільки великі відстані.

Компанія Ukraine Express - це унікальна можливість здійснити міжнародні доставки, отримати свою посилку, навіть з-за океану, цілою і неушкодженою. Ukraine Express здійснює перевезення товарів різними видами транспорту - авіаперевезення і морський транспорт.

Якщо ваш вантаж невеликих розмірів і не заповнює весь контейнер, компанія допоможе вам вирішити цю проблему так, що б вам не довелося платити за доставку більше, ніж за сам товар. Наприклад, ваш вантаж доукомплектується іншим малогабаритним вантажем. Це дає клієнтові можливість не переплачувати за доставку.

Компанія пропонує так само ряд безкоштовних послуг:

  • Використання адреси;
  • Прийом на склад;
  • Формування однієї посилки з декількох;
  • Поділ однієї великої посилки на кілька менших;
  • Зберігання товару на складі до 3-х місяців;
  • Обробка посилок, що надходять на склади в штатах New Jersey і Delaware.

Інші послуги доставки самої посилки залежать від виду товару, місця доставки, ваги і курсу долара. Але ціни повністю відповідають послугам, які ви отримуєте. До того ж, працівники компанії всього за $3 можуть перевірити дієздатність вашого товару або його наявність.

Вибравши саме Ukraine Express для пересилання товару зі США чи Європи, вам гарантується безпечне транспортування, неушкоджена посилка і цілісна упаковка. Щоб уникнути перевезення заборонених товарів, працівники складу перевіряють посилку на місткість, але від цього ваш товар не постраждає, так як робиться це виключно в цілях безпеки. Тому ви можете бути впевнені в якості і швидкості доставки. Але час доставки може бути продовжено, якщо виникають форс-мажорні обставини.

На сайті http://ukraine-express.com/ ви зможете знайти більш детальну інформацію про послуги компанії, розцінках, особливостях доставки, а так само товарах і предметах, які перевозити заборонено.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі