Події

У Житомирі 30-річний чоловік виготовляв амфетамін і обмінював на телефони та електроінструменти

18 January 2016, 17:45
Правоохоронці під час обшуку в квартирі 30-річного житомирянина вилучили амфетамін та речі, за допомогою яких господар виготовляв наркотики.
 
Про це Житомир.info повідомила прес-служба ГУ Національної поліції в Житомирській області.
 
«У помешканні оперативники виявили поліетиленовий пакет з серветками із різким запахом та 4 паперові згортки з білою порошкоподібною речовиною. За попередніми даними, у пакунках  була психотропна речовина  амфетамін. Також у квартирі знаходились скляні колби із нашаруванням порошкоподібної речовини, пляшки та медичні шприци з хімічними речовинами та прозорими рідинами, які могли використовуватися для виготовлення психотропної речовини. Тут же поліцейські виявили і 8 мобільних телефонів та електроінструменти: болгарки, електродрилі, шуруповерти, шліфувальні машинки, електрозварювальний апарат, ймовірно, взяті господарем як оплата за наркотовар. Усе виявлене вилучено та направлено на відповідне експертне дослідження», – йдеться в повідомленні.
 
Нині триває досудове розслідування, розпочате за ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. 
Чоловікові загрожує до 8 років позбавлення волі.
 
Як повідомляв Житомир.info, у квартирі 27-річного житомирянина міліція знайшла амфетамін та гранату.
 
 
 
 
 
 
 

Фото прес-служби ГУ Національної поліції в Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі