Новини компаній

Гаджети в магазині цифрової техніки Мультимеdіа

18 January 2016, 20:31

Із наближенням свят або днів народжень близьких людей ми часто стикаємося з питанням, що подарувати? В еру технічного прогресу цю проблему стало вирішувати набагато легше. Оскільки на технічному ринку щорічно з'являються нові гаджети, які і стануть для ваших рідних, близьких і друзів чудовим подарунком.

Але на цьому етапі проблем виникає ще більше. Де купити? За якими цінами? Яка фірма якісніша? Де є великий вибір гаджетів? У будь-якому, навіть у великому місті, не завжди прямо на місці, в магазині, наявний той чи інший технічний пристрій. Тому найпростіше зробити замовлення в інтернет-магазині. Це економно, швидко і зручно.

Але на сьогоднішній день, в інтернеті є безліч різних сайтів, за допомогою яких шахраї видурюють з людей гроші, а товар так і не надсилають. Як же вибрати якісний гаджет, за доступною ціною, швидко, і не потрапити на гачок до недобросовісних шахраїв?

Мережа магазинів цифрової техніки Мультимеdіа допоможе вам з вибором якісних гаджетів. На сайті http://mta.ua/gadzheti ви можете:

  • замовити товар;
  • дізнаватися про новинки на цифровому ринку техніки;
  • уточнювати наявність товару в найближчих магазинах вашого міста;
  • отримувати відповіді на ваші питання про той чи інший товар;
  • обговорювати покупки на форумах з однодумцями;
  • давати поради і рекомендації.

Для нових клієнтів, магазин робить спеціальну пропозицію – знижка 15 % на першу покупку.

Інтернет-магазин http://mta.ua/gadzheti пропонує широкий вибір товарів:

  • гаджети (смарт-годинник, фітнес-браслети, селф-стіки, гаджети для розваг);
  • Ігрові приставки (ігри, маніпулятори, аксесуари для приставок, квадрокоптери);
  • Ігрові аксесуари (мишки, клавіатура, килимки);
  • Екшн-камери (GoPro, Sony, Xiaomi, інші екшн-камери та аксесуари до них).

Клієнтам надається високоякісне сервісне обслуговування, згідно корпоративних стандартів.

На всі гаджети, як і на іншу продукцію в магазині Мультимеdіа надається безкоштовна гарантія. А при кожній покупці клієнт отримує бонус - 2,5% на кожне нове придбання, який можна використовувати при наступній покупці. Це допоможе постійним клієнтам суттєво заощадити на регулярних покупках у нашому магазині.

Фахівці магазину допоможуть вам абсолютно безкоштовно зробити базове налаштування техніки та інші послуги. Також, практично кожен день в магазині проходять різноманітні акції, які допоможуть вам істотно заощадити, отримати приємні подарунки та економні бонуси.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі