Події

Уночі з підвісного мосту в Житомирі впав чоловік

19 January 2016, 14:09

19 січня о 00:10 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що з підвісного мосту м. Житомира на беріг річки Тетерів впав чоловік.

Про це повідомляє прес-служба управління ДСНС у Житомирській області.

«Рятувальники, які приїхали до місця виклику, побачили чоловіка, який лежав під мостом на березі ріки. Він перебував при свідомості, проте мав значні тілесні ушкодження. З’ясувалось, що потерпілий впав з 30-метрової висоти та був не в змозі самостійно рухатись. Чоловіка потрібно було переправити по кризі на інший бік ріки, де його вже чекала карета "швидкої"», - повідомляють рятувальники.

Роботи ускладнювались крутим схилом берега водойми. Спустившись до потерпілого, за допомогою рятувальної мотузки фахівці ДСНС закріпили його на ношах та почали рух по кризі. Двоє надзвичайників йшли попереду, аби перевірити міцність льоду, інші двоє тягнули мотузки з ношами по кризі. Діставшись до берега, рятувальники передали постраждалого медикам, які транспортували його до лікарні, - зазначають в службі порятунку.

В Головному управлінні Нацоліції в Житомирській області дана подія не зафіксована, - поінформували в прес-службі.

Як повідомляв Житомир.info, 8 січня в селі Гульск Новоград-Волинського району Житомирської області з мосту в річку Случ впала дівчина.

1 грудня 2015 року з підвісного мосту в Житомирі впала молода жінка, вдома вона залишила передсмертну записку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі