Події

У Бердичеві на хлібзаводі рятувальники витягували з чаші, в яку спадає тісто для розділки, чоловіка

19 January 2016, 15:02

18 січня о 9:54 до служби порятунку «101» Бердичева від працівників місцевого хлібзаводу надійшло повідомлення про те, що потребує допомоги чоловік, який впав у технологічне обладнання.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба управління ДСНС у Житомирській області.

«За вказаною адресою негайно виїхали надзвичайники 9-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Вони встановили, що під час технологічного процесу в чашу, в яку спадає тісто для розділки, впав працівник підприємства. Чоловіку затисло ногу. З’ясувалось, що одна із робітниць цеху почула крик і вимкнула обладнання. Жінка негайно повідомила керівників, які виявили чоловіка в пастці. Самотужки вилучити потерпілого їм не вдалося і вони викликали рятувальників», – повідомили у прес-службі.

За допомогою болгарки надзвичайники розрізали чашу, вилучили з неї потерпілого та передали медикам. Чоловіка було доставлено в міську лікарню із діагнозом – відкритий переломом гомілкової кістки лівої ноги. Наразі всі обставини події встановлюються.

У прес-службі управління Держпраці у Житомирській області Житомир.info розповіли, що вже створена комісія, яка розслідуватиме причини даного випадку.

«Вже створена комісія, яка буде проводити розслідування та встановлювати причини даного випадку. І вже від завтрашнього дня вона має виїжджати на об’єкт», – повідомили у прес-службі управління Держпраці у Житомирській області.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі