Новини компаній

Покупка вишиванки стає чудовою традицією!

22 January 2016, 11:28

Національний одяг – невід'ємний атрибут гардероба не тільки справжнього патріота своєї країни, а й кожного, хто поважає традиції свого народу. В останні роки українська вишиванка стала не лише символом нації, але й модним цибулею навіть для зірок світового рівня.

Сьогодні вишиванка – це не просто вишита вручну сорочка для національних свят. Це одяг в різних стилях, ошатний і повсякденний. Вишита сорочка легко підходить як діловому стилю, так і гарно пасує під стиль кежуал. Обравши вишиванку, ви надаєте своєму образу сучасності, стилю, смаку і легкості.

Але що б купити дійсно гарну і якісну вишиванку нам потрібно ретельно обирати серед сотень інших. Та й не в кожному зустрічному магазині можна купити те, що ви бажаєте і підібрати ексклюзивний лук, який ви не зустрінете на вулиці на першій зустрічній.

Якщо у вашому гардеробі ще немає суперстильної вишитої сорочки, заходьте на сайт www.etnodim.com.ua і купіть собі ексклюзивну вишиту річ. У магазині велика різноманітність фасонів, кольорів, тканин і етнічних стилів.

Так само на сайті www.etnodim.com.ua вам пропонуються підказки від дизайнерів, які допоможуть вам вибрати фасон сорочки, відповідно до вашого стилю.

Саме тут ви легко зможете підібрати собі і своїм близьким відмінний подарунок. У нашому магазині в асортименті є вишиванки:

  • для жінок (вишиванки, вишиті плаття, футболки, світшоти);
  • для чоловіків (вишиванки, футболки, світшоти);
  • для дітей (для хлопчиків, для дівчаток).

Крім вишитого одягу, сайт www.etnodim.com.ua пропонує своїм клієнтам взуття ручної роботи для стильних у собі жінок і модних чоловіків.

Так само в магазині ви знайдете модні аксесуари:

  • ляльки-мотанки;
  • ремені;
  • плахти;
  • рушники;
  • намиста;
  • вінки.

У розпорядженні клієнтів також є інформація про традиційні випадки, коли надягали той чи інший аксесуар, їх види і важливість для образу.

Хорошим придбанням для вас, вашої родини або у подарунок для близьких людей стане постільна білизна. На сайті www.etnodim.com.ua ви знайдете красиву і приємну до тіла білизну виключно з натуральних тканин.

Тільки в нашому магазині ви не платите за бренд, ви платите за якість і стиль. Усього за кілька нескладних операцій з комп'ютером і мінімальними витратами часу ви зможете стати володарем найбільш ексклюзивного етноодягу.

Не потрібно тримати красиві речі тільки на випадок свят, особливо національний одяг. Сьогодні, як ніколи, українська вишиванка є ознакою стилю, наявності смаку, а також надасть впевненість у собі.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі