Події

У Житомирі колишній військовий підірвав себе гранатою РГД-5

22 January 2016, 16:40

У Житомирі 21 січня рідні знайшли тіло 48-річного чоловіка, який зник напередодні. За попередніми даними, смерть чоловіка настала унаслідок використання ним гранати.

Про це повідомляють на сайті ГУ Національної поліції в Житомирській області.
 
«До поліції звернулась 20-річна жителька обласного центру із повідомленням про зникнення батька, який зранку 20 січня вийшов з дому та за добу не повернувся. Правоохоронці розпочали за вказаним фактом кримінальне провадження та необхідні слідчо-розшукові заходи. Проте уже близько 14.50 до Житомирського відділу поліції надійшло повідомлення про виявлення тіла зниклого на пустирі неподалік гаражного кооперативу, в якому знаходився гараж родини. На місце події виїхали слідчо-оперативні групи ГУНП та Житомирського відділу поліції. На тілі чоловіка було зафіксовано травми у вигляді відсутності лівої кисті, частини голови, інших множинних дрібних пошкоджень тулуба. За попередніми висновками експертів, смерть загиблого настала від поранень, отриманих у результаті використання вибухового пристрою. З місця події було вилучено металеві фрагменти, які, ймовірно, є залишками гранати РГД-5», – йдеться в повідомленні.
 
Встановлено, що чоловік - колишній військовослужбовець. Нині поліцейські з’ясовують усі обставини події та перевіряють можливі версії розвитку подій. Попередньо, причетності до загибелі чоловіка інших осіб не встановлено, – повідомила прес-служба.
 
Як повідомляв Житомир.info, у Житомирській області під час навчань підірвались четверо військових: один загинув, троє поранені.
 
 
 
 

Фото з сайту ГУ Національної поліції в Житомирській області
 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі