Новини компаній

Споживчий кредит - кредитні картки у Житомирі

23 January 2016, 10:56
Майже кожен з нас стикався з потребою зайняти гроші для придбання товару, купити який відразу не по силам або для оплати поточних витрат.

Як у цьому випадку допомагають банки у Житомирі, де отримати кеш кредити?

Для того щоб не було нестачі в позикових коштах, банки пропонують одну з послуг - це кредитні карти - як один з видів позик, за допомогою якого можна отримати у банку гроші на свої потреби. Для отримання карти, необхідно надати співробітникові фінансової установи паспорт, ідентифікаційний код і (в окремих випадках) довідку про доходи. У деяких банках така довідка не вимагається - достатньо на словах описати рівень доходу та його джерела.

Зазвичай такі процедури не займають багато часу і клієнт отримує свою картку в той же день. Якщо заявка оформлялася по інтернету, то мапу доставляють з кур'єром або поштою.

На що варто звернути увагу, отримуючи кредитну карту або кредит готівкою у Житомирі?

В першу чергу на наявність пільгового періоду, протягом якого можна користуватися позикою без відсотків, і пересвідчитися, чи дійсно він безкоштовний. Іноді банк нібито представляє пільговий період, а відсотки все одно нараховуються. Важливо дізнатися, яка комісія передбачається при знятті готівки в банкоматі. У деяких випадках, комісія при знятті коштів може бути завищена, що робить цю процедуру вкрай невигідною. Також варто ознайомитися з сумою обов'язкового платежу і реально оцінити свої можливості по його внесення.

Кредитна карта вигідна при позиці невеликих сум і для того, щоб розраховуватися з її допомогою в торгових точках. Деякі банки пропонують накопичувальну систему бонусів при покупці в певних магазинах, що дає додаткові переваги. За ці бонуси згодом у них же можна купити товари і послуги.

Обов'язково треба намагатися вчасно вносити щомісячні платежі по кредиту, тому що кредитна історія - це своєрідне особиста справа. Якщо всі внески і відсотки платити строго за графіком, не допускаючи прострочення і наступних за нею штрафних санкцій, то гарна кредитна історія допоможе в подальшому, при одержанні більш серйозного позики - такого як автокредит або навіть іпотека.

Звичайно, бажано обходитися тими коштами, що є на руках, але якщо така необхідність у додаткових грошових вливань все ж виникла, то варто уважно розглянути всі аспекти отримання кредитної картки і підійти до цього питання з холодною головою. І тоді банківський позику не стане проблемою, а навпаки виявиться хорошою підмогою для вирішення поточних проблем.
Джерело: сайт Гроші в борг

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі