Політика

Житомирський Демальянс розробив карту законних МАФів, які розміщені в обласному центрі

28 January 2016, 11:30

 Для прозорого інформування та контролю розміщення малих архітектурних форм житомирська команда Демальянсу розробила карту МАФів Житомира.

Про це повідомляє прес-служба партії.

«Питання незаконного розміщення малих архітектурних форм (МАФ) на території Житомира стоїть вже давно. При усіх заборонах та мораторіях їх кількість постійно зростає. Здавалось би нічого поганого немає: малий бізнес намагається «вижити» у наявних умовах, проте зовнішній вигляд міста не повинний страждати. Звичайним мешканцям відслідковувати нові місця незаконного  встановлення дуже важко, тим паче – виявляти нові МАФи та встановлювати законність їх розміщення», - йдеться у прес-релізі.

Всі МАФи нанесені на карту мають паспорт-прив’язку (документ на встановлення). Також є дані про його власника та дати видачі/закінчення дозвільних документів.

Ознайомитися з нею можна тут.

«За допомогою цієї карти житомиряни зможуть оцінити реальну ситуацію у себе у дворі,  районі чи у будь-якому іншому місці Житомира. Також створена можливість повідомляти про виявлені МАФи, що відсутні на карті безпосередньо з сайта. Повідомлення будуть перевірятись та передаватись до відповідних управлінь та комунальних підприємств Міської Ради, які відповідають за благоустрій», - заявляють партійці.

Голова обласної організації партії «ДемАльянс» Юрій Жуковський має надію, що карта МАФів – це ще один крок, який допоможе змінити місто, та закликає мешканців долучатись і разом навести лад з кіосками в обласному центрі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі