Події

Інгредієнти для горілчаного фальсифікату жителі Житомирської області замовляли через інтернет

29 January 2016, 11:30

Інгредієнти для виготовлення в підпільному цеху по виробництву фальсифікованих горілчаних виробів, двоє безробітних жителів смт Черняхів Житомирської області, замовляли в інтернеті та отримували через одну із логістичних фірм. 

Про це Житомир.info розповіли в секторі комунікацій ГУ ДФС у Житомирській області.

«Інгредієнти, з яких вироблявся фальсифікат, бутлегери замовляли в інтернет-мережі та отримували через одну із логістичних фірм. Виробничий процес змішування спирту з водою та розливу в тетра-пакети проходив у приватному підсобному приміщенні в умовах повної антисанітарії. У ході проведення санкціонованих судом обшуків, податківцями вилучено «готової продукції», яка знаходилась в автомобілі, на суму 80 тис. грн, спиртовмісної прозорої рідини – орієнтовно на суму близько 200 тис. грн, рідини бурого кольору – на суму 30 тис. грн, обладнання, а саме: тетра-пакети, каністри ємністю 20 л, спиртометри, лійки, шланги, пристрій для наповнення тетра-пакетів та харчові ароматизатори», – розповіли в секторі комунікацій ГУ ДФС у Житомирській області.

Орієнтовна вартість вилученого складає більше 300 тис. грн.

«Слідчим управлінням фінансових розслідувань ГУ ДФС у Житомирській області за матеріалами оперативного управління ГУ ДФС у Житомирській області внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості про вчинення кримінального правопорушення, що кваліфікується за ч. 3 ст. 204 КК України, за фактом незаконного виготовлення алкогольних напоїв шляхом використання обладнання, що забезпечує їх масове виробництво з недоброякісної сировини, що становлять загрозу для життя і здоров'я людей, а також, незаконний збут даних товарів», – повідомили в управлінні.

Як повідомляв Житомир.info, у райцентрі Житомирської області двоє чоловіків облаштували в своєму будинку «горілчаний завод».

Фото сектору комунікацій ГУ ДФС у Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі