Події

Поліцейський автомобіль їхав на повідомлення про стрілянину, - офіційна версія ДТП з таксі у Житомирі

1 February 2016, 09:08

У Житомирі встановлюються обставини ДТП за участі патрульного автомобіля, яка сталася 31 січня на перехресті вулиць Перемоги та Лесі Українки.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП в Житомирській області.

«ДТП трапилося близько 13.00. Попередньо встановлено, що патрульний автомобіль, в якому знаходився черговий наряд поліцейських, рухався з увімкненими проблисковими маячками та звуковим спецсигналом на місце виклику за повідомленням про стрілянину. При перетині поліцейськими перехрестя вулиць Перемоги та Лесі Українки відбулося зіткнення їх авто з автомобілем ЗАЗ Daewoo під керуванням 52-річного жителя Черняхівського району, який рухався по вул. Лесі Українки», - йдеться у повідомленні.

Внаслідок ДТП постраждали водій ЗАЗа та 67-річна жінка-пішохід. Обох було доставлено до медичного закладу для надання необхідної лікарської допомоги.

Як повідомляє поліція, попередня правова кваліфікація події - ч.1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Головним управлінням Національної поліції Житомирщини розпочато службове розслідування, матеріали якого будуть передані до прокуратури. Триває з’ясування усіх обставин.

Як повідомляв Житомир.info, поліцейська Toyota проїжджала на червоне світло, зіштовхнулася з машиною таксі, постраждала жінка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі