Новини компаній

Кращі місця для розміщення зовнішньої реклами на білбордах в Житомирі

1 February 2016, 10:05

Великі міста, обласні центри завжди були цікаві рекламодавцям з точки зору розміщення зовнішньої реклами. Найбільш популярний вид зовнішньої реклами - оренда білбордів, оскільки цей вид реклами орієнтований одночасно як на автомобілістів, так і на пішоходів. 

Зовнішня реклама в центральній частині міста Житомир

З точки зору розміщення зовнішньої реклами в Житомирі, цікавими будуть, насамперед, центральні площі та вулиці. Це площа Соборна, і прилеглі вулиці: Кафедральна, Перемоги, Велика Бердичівська. Оренда рекламних щитів тут розрахована як на пішоходів, так і на автопотік. У центрі міста знаходиться велика транспортна розв'язка, а також театр, кінотеатр, готелі, навчальні заклади, безліч кафе і ресторанів. Однією з найбільш цікавих для оренди бордів центральних вулиць вважається Велика Бердичівська. Тут, крім розважальних та торговельних закладів, знаходиться Державний Університет, а на старому бульварі, який перетинає її знаходиться центральний стадіон міста. Неподалік від стадіону знаходиться один з найпопулярніших готелів міста - «Гостинний двір».

Оренда білбордів на околиці Житомира

Оренда рекламних щитів на околиці, біля в'їзду в місто так само має досить високі рейтинги. Тут слід розглянути Київське шосе, яке призведе автомобіліста з Київської траси в центр міста. Воно перетинається з вулицею Вокзальною, (веде до автовокзалу), вул. Авіаторів (аеропорт), і переходить у вул. Київську, яка бере свій початок від центральної площі міста. Варто також звернути увагу на проспект Миру, який переходить у Новоград-Волинське шосе, вулицю Черняховського, на якій знаходяться: Житомирський державний технологічний Університет, парк Вічної Слави, Корбутовскій гідропарк. Вулиця Черняховського переходить в Чуднівське шосе, яке проходить паралельно річці Тетерів.

Вартість зовнішньої реклами

Вартість оренди білбордів у вищеописаних місцях буде трохи вище середньої вартості оренди аналогічної конструкції в інших місцях, що, перш за все, пояснюється високими показниками OTS і GRP, але в той же час СРТ (оцінка вартості однієї тисячі рекламних контактів) буде значно нижче.

Підібрати рекламні площини, а також розмістити рекламу не тільки в Житомирі, але і по всій Україні Ви зможете скориставшись системою підбору зовнішньої реклами: http://www.outdoor-online.com.ua  Для роботи в системі необхідно зареєструватися.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі