ДОПОМОГА

Трирічному Артему Тищенку з Житомирської області, який не ходить і не розмовляє, необхідні кошти на реабілітацію

1 February 2016, 16:19

Маленькому жителю міста Радомишль Житомирської області Артему Тищенку, який у своїх три роки не може самостійно сидіти, ходити, їсти та розмовляти, необхідні кошти на ранню реабілітацію у Львові.

За допомогою на адресу Житомир.info звернулася мама «особливої» дитини.

«Мій син Тищенко Артем Борисович народився в Радомишлі 12.12.12 р. Вагітність проходила чудово, токсикозу не було, на збереженні не перебувала. Але в день пологів мені запропонували половину таблетки, щоб швидше народити. Пологи були партнерські, але коли наш синок народився, він не дихав хвилин 8. Кисневої подушки не було, шукали по всій лікарні. Стан дитини оцінили у 2 бали по шкалі Апгар, у нього був тремор. Через 5 годин нас забрали у реанімацію в Станишівку та підключили до апарату штучної вентиляції легень. На даний момент синочку 3 рочки, він не сидить, не ходить , трапляються судоми, які дуже пригнічують розвиток. Незважаючи на це, Артем пройшов 4 курси реабілітації в центрі професора Козявкіна «Еліта» та 6 курсів реабілітації в центрі «Інново», обидва у Львові. Наш діагноз на даний момент: «Пошкодження ЦНС, затримка всіх видів розвитку, мікроцефалія, судомний синдром, спастичний тетрапарез». Прошу всіх добрих людей допомогти нам поїхати на таку потрібну нам реабілітацію», - написала Анна.

Жінка ніде не працює, бо повністю віддається догляду за «особливим» сином, з яким раз на півтори місяці їздить на реабілітаційні заняття. Зараз сім’я збирає кошти на черговий курс реабілітації у Львові, який обійдеться у 5 тисяч гривень. Мама каже, що, поки її синок маленький, є багато шансів поставити його на ноги.

Для бажаючих допомогти повідомляємо номер карти ПриватБанку: 5168 7572 6881 2270 на ім’я мами Тищенко Анни Віталіївни, телефон жінки (093)525 27 95.

Група ВКонтакті https://vk.com/club38984181.

Фото з соцмережі

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі