Влада

Управління транспорту Житомирської міськради доукомплектували, але начальник «перманентно» хворіє, - Ткачук

2 February 2016, 11:05

З 1 лютого 2016 року до виконання свої посадових обов’язків взялися два нових працівника управління транспорту і зв’язку Житомирської міськради.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив заступник мера Житомира Дмитро Ткачук, який курує питання транспорту.

«Сьогодні в Управлінні транспорту офіційне поповнення. До виконання свої посадових обов’язків приступило два нових працівника. Невже, нарешті 4 людини, думав я вчора ввечері», - написав Ткачук 1 лютого, і додав: вранці 2 лютого двоє з чотирьох захворіли. 

 

Сьогодні в Управлінні транспорту офіційне поповнення. До виконання свої посадових обовязків приступило два нових праців...

Опубліковано Дмитром Ткачуком 1 лютого 2016 р.

У коментарі Житомир.info Дмитро Ткачук розповів, що два новопризначених працівника – це Васянович Валентин Володимирович (раніше вже виконував обов’язки заступника начальника управління транспорту і зв’язку) і Єрмаков Микола Миколайович, які приступили до виконання своїх обов’язків з 1 лютого 2016 року згідно з розпорядженням міського голови. Як відомо, в управлінні шукали заступника начальника і головного спеціаліста.

Стосовно того, чи продовжує виконувати свої обов’язки начальник управління транспорту і зв’язку міської ради Тетяна Подорожня, заступник мера розповів, що останнім часом вона практично безперервно перебуває на лікарняному листку.

«Тетяна Петрівна перманентно перебуває на лікарняному. Прийшла з лікарняного, тиждень побула, і в понеділок подзвонила і сказала, що знову на лікарняному. Попереднього разу це почалося перед Новим роком і протривало до середини місяця, цього разу пішла з 1 числа. Важко працювати , оскільки ми зібралися, напланували, людина отримала завдання – і знову на лікарняний», - сказав Дмитро Ткачук.

Як повідомляв Житомир.info, у лютому 2015 року після перевірки згідно з Законом України «Про очищення влади» Тетяна Подорожня стала начальником управління транспорту та зв’язку Житомирської міської ради. У грудні 2015-го міська рада оголосила конкурс на заміщення двох вакантних посад  в управлінні транспорту і зв’язку, документи приймали до 18 січня 2016 року.

Нещодавно в Житомирі розгорнулася активна кампанія проти Дмитра Ткачука, а на роботу громадського транспорту поскаржилися більше сотні житомирян

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі