Влада

Управлінням юстиції у Житомирській області керує в.о. начальника, Мінюст оголосив конкурс

3 February 2016, 11:18

В обласному управлінні юстиції немає нового начальника, а є виконуюча обов’язки, Мінюст оголосив конкурс на заміщення вакантної посади.

Про це 3 лютого Житомир.info повідомила прес-служба головного територіального управління юстиції у Житомирській області.

«Ірина Петрівна Волошина наразі є в.о. начальника Головного територіального управління юстиції у Житомирській області, а призначення начальника управління  відбувається виключно на конкурсній основі. 25 січня 2016 року Міністерством юстиції України оголошено конкурс на заміщення цієї вакантної посади, відповідне оголошення опубліковано в обласній газеті «Житомирщина» від 29.01.2016 №11. Документи претендентів приймаються до 25 лютого 2016 р», - інформує прес-служба.

До речі, інформації про звільнення начальника, виконуючого обов’язки керівника та проведення конкурсу на заміщення вакантної посади на офіційному сайті обласного управління юстиції немає.

На сайті Міністерства юстиції оприлюднені порядок і умови проходження конкурсу на заміщення вакантної посади начальника управління юстиції у Житомирській області.

«До участі в конкурсі на посаду начальника Головного територіального управління юстиції у Житомирській області запрошуються громадяни України, які вільно володіють українською мовою, мають повну вищу юридичну освіту за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста або магістра, стаж роботи у сфері права не менш як п’ять років. Особи можуть подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо). З метою перевірки знань кандидатів на посади керівних працівників головних територіальних управлінь юстиції, Міністерством юстиції запроваджено добровільне тестування», - інформує Мінюст.

Як повідомляв Житомир.info, Олег Горай, який керував обласним управління юстиції з червня 2015 року, звільнився. На сайті Міністерства юстиції зазначено, що зараз керує управлінням Волошина Ірина Петрівна.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі