Влада

Житомирський виконком зняв з розгляду питання щодо підвищення квартплати

3 February 2016, 14:38

У середу, 3 лютого, на черговому засіданні виконавчого комітету планувалося розглянути питання «Про встановлення тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, що надаються КП ВЖРЕП №№1, 5, 6, 9, 11, 13, 14, 15, 16 Житомирської міської ради», проте члени виконавчого комітету зняли дане питання з розгляду.

«20 питання «Про встановлення тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій», що надаються ЖЕКами ми зняли з розгляду», – сказав Сергій Сухомлин.

Начальник управління жилого-комунального господарства Сергій Кондратюк розповів Житомир.info, що департамент економіки не встиг розглянути зміни по тарифам.

«У зв’язку з тим, що в структурі департаменту економіки відбувалися зміни, а також буде створений спеціальний відділ, який займатиметься тарифами, вони не встигли розглянути зміни по тарифам», – сказав Сергій Кодратюк.

Як повідомляв Житомир.info, радник Житомирського міського голови Юрій Мойсеєв розповів про те, що ЖЕКи просять владу підвищити квартплату на 30%. Останній раз тариф переглядався у 2013 році.

Фото Андрія Дідківського

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі