Новини компаній

Час готуватися до ЗНО!

8 February 2016, 15:32

Час підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання – важкий період для випускників, батьків та викладачів. Кожен, хто хоч трохи сподівається вступити до хорошого ВИШу, повинен зібрати усі свої сили та здобуті знання, щоб показати гарний результат на іспитах. Тож, давайте поглянемо, що можна з цим зробити!

Якщо ви вже встигли обрати перелік предметів, які будете здавати, тоді саме час подумати про безпосередню активну підготовку. Сьогодні один з найбільш затребуваних предметів на ЗНО – математика. Любите ви цей предмет чи ні, та, якщо ви вже вирішили його здавати, необхідно показати якнайкращий результат. Тому вам слід знати, що підготовка до ЗНО з математики вимагає серйозного підходу та старанності.

З чого ж почати?

Добра новина в тому, що вам більше не потрібно готуватися до ЗНО самостійно, переглядаючи свої зошити чи шукаючи підручники в інтернеті.

Ваш помічник – платформа EDUGET!

Ми вже об’єднали сотні найкращих викладачів та безліч діяльних ресурсів, щоб допомогти вам швидко та якісно підготуватися до майбутніх іспитів.

Що ми пропонуємо?

Завдяки освітній програмі ПроЗНО ви зможете не лише попрактикуватися у розв’язанні практичних математичних завдань, але й надолужити все втрачене у надзвичайно цікавій формі.

Підготовка до ЗНО з математики разом з ПроЗНО допоможе вам посилити ваші слабкі сторони. Яким чином? Все дуже просто – вам навіть не потрібно виходити з дому!

Онлайн навчання здійснюється у двох напрямках:

  1. Базовий курс. Сюди входять практичні тестові завдання, онлайн-лекції та найцікавіші домашні завдання з можливістю їх перевірки викладачем.
  2. Підготовка до ЗНО з математики разом з учителем. Цей курс включає в себе все те саме, що й базовий, але дає додаткову можливість співпраці з персональним викладачем в режимі онлайн. Ви можете ставити йому запитання, тим самим полегшуючи свій процес підготовки.

Окрім повноцінних курсів, ви можете пройти безкоштовне тестування з математики за минулі роки. Це допоможе вам найліпше визначити свій рівень підготовки та обрати той курс, що буде найдоцільнішим для вас.

Також платформа EDUGET надає вам можливість комплексної підготовки до ЗНО. Що мається на увазі? Мова йде про курси, що включають в себе декілька предметів. Окрім математики, можна додатково обрати ще один чи два напрямки підготовки, серед яких: біологія, історія України або українська мова та література – усе найнеобхідніше.

По-перше такий комплексний підхід пришвидшує та урізноманітнює процес вивчення, а по-друге, що не менш важливо, ви зможете отримати знижку від 15 до 30%. Погодьтеся, здобувати знання, які завжди в ціні, набагато приємніше, коли хтось ще й потурбується про ваш «гаманець».

Платформа EDUGET та курси ПроЗНО не лише допоможуть вам у процесі підготовки до ЗНО, але й покажуть інший бік навчання – цікавий та захоплюючий. 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі