Події

Під Житомиром стався розбійний напад на водія: стріляли з травмата, побили та забрали гроші

8 February 2016, 15:45

 Як стало відомо Житомир.info, в ніч з 3 на 4 лютого на трасі Київ-Чоп біля села Колодязьки Коростишівського району напали на водія автомобіля мережі магазинів «Пишна Краса», побили і забрали гроші.

Невідомі на автомобілі «Daewoo Lanos» зупинили вантажний «Opel Movano», який їхав у Житомир, та напали на водія: чоловіку стріляли по ногах з травматичного пістолета, побили, зв’язали та забрали близько 100 тис.грн. Водій звернувся по допомогу до працівників придорожнього кафе, які і викликали поліцію. Чоловіка госпіталізували до Коростишівської районної лікарні.

У головному управління Національної поліції в Житомирській області факт розбійного нападу на водія підтвердили.

«Так, є в нас таке повідомлення від 4 лютого. Розпочато кримінальне провадження стаття 187, частина 2, розбій. Наразі триває розслідування. У нас тільки повідомлення про напад на водія. Я не можу називати яка мережа магазинів, скажемо так, що сходиться з вашими даними. На даний момент нападників не знайшли», – повідомила старший інспектор відділу комунікації ГУ Нацполіції Наталія Тимчук.

Частина 2 ст. 187 КК України: Розбій, вчинений за попередньою змовою групок осіб, або особою, яка раніше вчинила розбій або бандитизм, карається позбавленням волі на строк від 7 до 10 років із конфіскацією майна.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі