Місто

Влада Житомира хоче виділити понад мільйон гривень на купівлю обладнання для кінотеатру

10 February 2016, 12:17

Житомирська міська рада вирішила збільшити розмір статутного капіталу комунального підприємства «Об'єднана дирекція кінотеатрів міста» і закупити нове обладнання для кінотеатру ім. Івана Франка.

Відповідний проект рішення опублікований на сайті Житомирської мерії.

«З метою поліпшення організації роботи комунального підприємства міська рада вирішила:

1. Збільшити розмір статутного капіталу комунального підприємства “Об'єднана дирекція кінотеатрів міста” Житомирської міської ради на 1117300,00 гривень.

2. Внести та затвердити зміни до Статуту комунального підприємства  “Об'єднана дирекція кінотеатрів міста” Житомирської міської ради, що додаються», – йдеться в проекті рішення від 09.02.2016.

В коментарі Житомир.info секретар міської ради Наталія Чиж зазначила, що ці кошти планують витратити на купівлю нового обладнання для кінотеатру ім. Івана Франка.

«То ми хочемо купити кінотеатру ім. Івана Франка обладнання, тому що в них старе несучасне обладнання і вони просто загинуть. Їм дуже багато створюють конкуренції, а зараз на ринку, навіть в тому форматі, який продають і в оренду дають кінофільми, вони на їх обладнанні вже не йдуть, тому до них просто не йдуть люди. І тому, нам потрібно або його закрить, або його розвивати. Цю суму плануємо витратити не тільки на обладнання, а й щоб купити щось для кінотеатру. Побачимо чи депутати підтримають», – розповіла Наталія Чиж.
 
Як повідомляв Житомир.info, робоча група цілий рік вирішуватиме, як з житомирського кінотеатру «Жовтень» зробити арт-центр.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі