Події

Суддю Олевського райсуду Житомирської області відсторонили від посади через смертельне ДТП

15 February 2016, 09:08

12 лютого посади суддю Олевського районного суду Житомирської області Волощука Віктора Васильовича на 2 місяці відсторонили від посади.

Про це йдеться на офіційному сайті Вищої кваліфікаційної комісії суддів України.

«12 лютого 2016 року на засіданні Вищої кваліфікаційної комісії суддів України на підставі клопотання Генерального прокурора України було прийнято рішення відсторонити від посади строком на 2 місяці суддю Олевського районного суду Житомирської області Волощука Віктора Васильовича у зв’язку з притягненням його до кримінальної відповідальності. Суддя Віктор Волощук обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною другою статті 286 Кримінального кодексу України, а саме - порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, 18 вересня 2015 року автомобіль Ford виїхав на смугу зустрічного руху й зіткнувся з мотоциклом Viper, 21-річний керманич якого помер у кареті «швидкої».  За кермом легковика був 45-річний суддя Олевського райсуду. ЗМІ повідомляли, що він перебував у стані алкогольного сп’яніння. Загиблий мешкав у селі Корощине Олевського району.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі